Zonnepanelen Uden

Wilt u minder betalen voor uw stroom? En bijdragen aan een beter milieu? Neem een voorbeeld aan het gemeentehuis van Uden: plaats zonnepanelen op uw dak! Het is een aanschaf waar u flink wat jaren plezier van gaat hebben. Zo houdt u wat extra geld over voor leuke dingen. Hoe u optimaal bespaart? Ga voor zonnepanelen van kwaliteit.

Zonnepanelen laten plaatsen in Uden

Zit er verschil in kwaliteit bij zonnepanelen? Zeker! Net zoals de ene auto beter is dan de ander, is ook niet elke zonnepaneel hetzelfde. Bij Natuma bent u verzekerd van kwaliteitspanelen met optimaal rendement. Deze is zelfs hoger dan de rente die u krijgt van de bank. Bij goed onderhoud van uw zonnepanelen verdient u ze al in 6 jaar terug. Daarna hebt u zeker 18 tot 23 jaar “gratis” stroom. Natuma is dagelijks in Uden om zonnepanelen te plaatsen.

Subsidie van zonnepanelen in Uden

Zowel in 2012 als 2013 was er een subsidieregeling voor het plaatsen van zonnepanelen in Uden. Op dit moment is het nog niet bekend of er dit jaar een subsidie vrij zal komen. Wanneer u zonnepanelen bij Natuma koopt zorgen wij er in ieder geval voor dat u de BTW terug krijgt. Gemeente Uden is voorstander van duurzame energie. Via de Energiesubsidiewijzer kunt u zien waar u in Uden een duurzame subsidie voor kunt krijgen.

Natuma: altijd beschikbaar

Uw nieuw geïnstalleerde zonnepanelen laten controleren? Of heeft u al panelen en wilt u meer informatie over uw huidige systeem? Onze vakkundige installatiemonteurs komen graag bij u in Uden langs voor een extra controle. Ze bekijken aan de hand van een controlelijst o.a. de kabels, eventuele beschadigingen en het bevestigingsmateriaal. Goed onderhouden zonnepanelen leveren het meeste rendement.

Een energiezuinige wereld begint bij u in Uden

Elke zonnepaneel extra is weer een extra bijdrage aan een beter milieu. Dus waar wacht u nog op? Zonnepanelen hebben alleen maar voordelen. Laat ze daarom plaatsen bij u in Uden. Maak een afspraak en we komen bij u langs! U kunt ons ook vinden op Facebook.

Referenties in Uden