Zonnepanelen Oss

Uw steentje bijdragen aan een beter milieu? En ook nog eens flink besparen op uw energierekening? Dan word het tijd om zonnepanelen aan te schaffen. Door middel van zonnepanelen heeft u uw eigen energiebron aan huis en bent u niet afhankelijk van de stijging van de energieprijzen.

Flink besparen met zonnepanelen

Veel mensen zijn terughoudend met het installeren van zonnepanelen omdat de aanschafprijs hoog is. Toch is de aanschaf van zonnepanelen positief voor uw portemonnee. U betaald namelijk eenmalig de aanschaf van de zonnepanelen. Daarna verdient het zich terug met jarenlang gratis stroom! De terugverdientijd zit al rond de 6 jaar en zonnepanelen gaan op zijn minst 20 jaar mee.

Zonnepanelen aanschaffen gemeente Oss

Woont u in de gemeente Oss en denkt u ook aan de aanschaf van zonnepanelen? De gemeente helpt een handje, U kunt namelijk in Oss bij het aanschaffen van zonnepanelen een duurzaamheidslening krijgen. Het rentepercentage is altijd 3% lager dan het markttarief.

Onderhoud zonnepanelen Oss

Onderhoud van uw zonnepanelen is erg belangrijk. Vuile zonnepanelen leveren namelijk minder stroom, daardoor krijgt u een langere terugverdientijd. Dat willen we voorkomen en daarom is het van belang de zonnepanelen goed schoon te houden. Natuma zorgt ook voor de onderhoud van zonnepanelen in Oss en omgeving. Natuma kan altijd bij u langskomen voor de onderhoud van zonnepanelen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u zonnepanelen laten installeren bij u in Oss? Neem dan contact met ons op. Dan komen wij bij u langs om alles te regelen. U kunt ons ook vinden op Facebook.

Referenties in Oss en omgeving