Zonnepanelen

Zonnepanelen voorzien u op een duurzame manier in een groot deel van uw stroombehoefte. Zonlicht is in principe oneindig verkrijgbaar, ook in de winter of bij bewolkt weer. Bij de omzetting van zonlicht naar duurzame energie ontstaan geen broeikasgassen of andere schadelijke stoffen waardoor zonnepanelen goed voor het milieu zijn.

Door zonnepanelen te kopen doet u dus een goede bijdrage aan een beter milieu en u bespaart fors op uw energierekening. Maar er zijn meer voordelen aan zonnepanelen:

  • Niet meer afhankelijk van energieaanbieders
  • Zonne-energie kan u geld opleveren
  • Waarde van u huis stijgt
  • Kans op belastingvoordeel

De beste kwaliteit

Wilt u kwalitatief goede zonnepanelen kopen? Dan bent u bij Natuma aan het juiste adres. Wij zijn al jaren een betrouwbare leverancier van zonnepanelen, omvormers en software. Alle zonnepanelen van Natuma voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De panelen en installaties zijn TUV, ISO en NEN gecertificeerd. Door een NEN7250 certificering bent u bij ons verzekerd van een technisch verantwoorde montage van uw zonne-installatie. Wij geven u 10 jaar garantie op de producten en 25 jaar vermogensgarantie.

Met onze zonne-installatie bespaart u veel geld. Dit komt door een kortere terugverdientijd dan de levensduur van de producten. Onze panelen gaan zeker 25 jaar mee, terwijl de terugverdientijd ongeveer 5 a 6 jaar is.

Verder zorgen wij voor een optimaal rendement door onderhoud aan uw panelen uit te voeren. Uw installatie wordt op een professionele wijze gereinigd waardoor u zeer lang geniet van duurzame energie. Mocht het toch voorkomen dat u problemen heeft met uw installatie dan komen onze vakkundige monteurs de storing verhelpen.

Subsidie zonnepanelen

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten is het mogelijk om subsidie voor de zonnepanelen te krijgen. Zonnepanelen kunnen meer stroom produceren dan u gebruikt. Wanneer u die stroom levert aan het elektriciteitsnet dan ontvangt u daar een vergoeding voor. Verder is het mogelijk om een subsidie aan te vragen of BTW terug te vorderen bij uw gemeente. Dit kan per gemeente verschillen.
Voor de zakelijke klant zijn er meerdere mogelijkheden van subsidie op zonnepanelen. Voor meer informatie over de subsidies neemt u gerust contact op met één van onze adviseurs. Wij bespreken welke mogelijkheden u heeft.

Advies op maat

Wilt u graag zonnepanelen kopen? Graag komen bij u langs zodat wij u het beste advies kunnen geven. We bespreken de aandachtspunten zoals: Is het dak geschikt voor de zonnepanelen? Welk soort paneel of pakket is voor u het beste geschikt voor uw situatie? Onze specialisten geven u graag een eerlijk advies!

HOME

ideaal voor een 1-2 persoons huishouden

3600 kWh per jaar*

Hoog rendement door maatwerk

Inclusief installatie

vraag een offerte aan

onder meest gunstige omstandigheden

FAMILY

ideaal voor een 4-5 persoons huishouden

4500 kWh per jaar*

Hoog rendement door maatwerk

Inclusief installatie

vraag een offerte aan

onder meest gunstige omstandigheden

COMPANY

ideaal voor bedrijven en praktijken

6000 kWh per jaar*

Hoog rendement door maatwerk

Inclusief installatie

vraag een offerte aan

onder meest gunstige omstandigheden

Merken

Natuma heeft omvormers en zonnepanelen van merken als:

atsolar sma clickfit clickfit clickfit