Zonnepanelen voor thuis

Stroomprijzen blijven stijgen. Om als particulier eigen stroom op te wekken, wordt wel heel interessant. Niet alleen kunt u uw maandelijkse rekening verlagen, maar als we de prijsstijgingen van de afgelopen jaren in de berekening meenemen is het rendement op uw eigen stroomopwekking ook nog eens beter dan de rente die u van de bank krijgt. De bijbehorende terugverdientijd van het zonnepanelensysteem kan zelf richting de 6 jaar zijn, waarna u nog zeker 18 a 23 jaar “gratis” stroom uit uw systeem trekt. Daarbij kunt u stroom salderen tegen de volle prijs en kunt u ook nog de energiebelasting (11,76 cent per kWh) en de BTW verrekenen.

Vele voordelen van zonnepanelen

De lage energierekening is niet het enige voordeel voor de aanschaf van zonnepanelen bij u thuis, U bent natuurlijk ook minder afhankelijk van de stijgende energieprijzen. U draagt namelijk uw steentje bij aan een beter milieu en maakt de wereld weer een stukje groener. Zonne-energie is namelijk 100% duurzaam. Daarnaast verhogen zonnepanelen ook nog eens de waarde van uw woning. Uw huis voldoet dan namelijk aan de hogere eisen in de woningmarkt.

Ook zonnepanelen bij u thuis?

U kunt er ook voor kiezen om de aanschaf en de installatie van uw zonnecollectoren via een lening te financieren. Het is daarbij wel aan te raden om een wat groter systeem te installeren. Bent u benieuwd naar de kosten of afmetingen van een zonnepaneel? Of wilt u meteen een offerte van zonnepanelen? Neem voor een afspraak contact op.