Zonnepanelen Schijndel

Wilt u kwalitatieve zonnepanelen in Schijndel aanschaffen? Natuma biedt zonnepanelen van goede kwaliteit. Zonnepanelen zijn ook erg milieuvriendelijk. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Onze zonnepanelen zijn voor alle soorten daken geschikt en ze zijn beschikbaar in twee soorten. Heeft u hier meer vragen over, neem dan contact met ons op. Wij komen de zonnepanelen in Schijndel installeren en we controleren ze bij aankomst.

Subsidie mogelijkheden

De subsidies voor zonnepanelen in Schijndel zijn opgeraakt in augustus 2013. Of er in 2015 nog een subsidie voor zonnepanelen komt is nog niet bekend. Wanneer u zonnepanelen koopt bij Natuma bieden wij u de BTW terug. Voor bedrijven en instellingen is er in 2015 een SDE+ subsidieregeling beschikbaar gesteld. Hier is meer over te lezen op deze link.

Zonnepanelen in Schijndel

De gemeente Schijndel is lid van Energie Schijndel. Zij gaan voor betaalbare en duurzame energie voor alle inwoners van Schijndel. Natuma biedt zonnepanelen en infrarood panelen om Schijndel te helpen aan duurzame energie. Infrarood panelen zijn gebaseerd op de zon, dus is er geen tocht en wel een heerlijke warmte. Het is een efficiënte manier van verwarmen, zoals zonnepanelen een efficiënte manier zijn van energie opwekken. Heeft u vragen over zonnepanelen in Schijndel of infrarood panelen? Neem dan contact met ons op.