Zonnepanelen plat dak

Natuma staat voor hoogwaardige kwaliteit, ook voor zonnepanelen op plat dak. Al onze zonnepanelen zijn TUV-gekeurd en dragen het CE keurmerk. Met onze jaren lange ervaring kunnen wij met een speciaal montagesysteem zonnepanelen op platte daken bevestigen zonder te boren in uw dak. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten zonnepanelen. Wij leveren monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen. Wij maken gebruik van het Aerofix systeem om panelen op platte daken te plaatsen. Dit montagesysteem wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteiten zoals aluminium en RVS.

Dit systeem kan ook op platte daken met een laag draagvermogen gebruikt worden. Een ander voordeel van het Aerofix systeem is dat er geen gaten geboord worden in uw dak. Uw gehele platte dak blijft intact.

Ontvang een gedeelte van de investering terug

Zonnepanelen op plat dak is een flinke investering, maar het is mogelijk om in aanmerking te komen voor gemeentelijke subsidieregelingen. Voorheen was er een beschikbaar budget, maar helaas kan niet iedere gemeente daar gebruik van maken. Mocht u graag willen weten of u in aanmerking komt voor subsidie, dan kan Natuma u adviseren.

Mocht u geen subsidie ontvangen van uw gemeente, dan zijn er ook gemeentes die u een duurzaamheidslening aanbieden. Hiermee leent u geld voor de aanschaf van zonnepanelen tegen een vaste lage rente. Hierbij ontvangt u een rentekorting van 3 %.

Graag wil Natuma u tegemoet komen als u bij ons de zonnepanelen aanschaft. Het is mogelijk om de betaalde BTW terug te krijgen. Bij een standaardpakket van zes zonnepanelen bespaart u al snel € 400,-. Dit is ongeveer 15% van uw investering.

Meer informatie leest u op onze pagina< a href="https://www.natuma.nl/btw-teruggave-op-zonnepanelen-voor-particulieren/">BTW-terugave.

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u graag meer weten over zonnepanelen op plat dak? Of heeft u nog vragen over de investering? Wij geven u graag advies op maat. Ons adviesafspraak is gratis en geheel vrijblijvend.