Zonnepanelen Nijmegen

Bespaar op uw maandlasten en het milieu!

Bepaar op uw maandlasten door zonnepanelen van Natuma bij u in Nijmegen te plaatsen. Zo bespaart u op uw energierekening maar u zorgt er ook voor dat Nijmegen een stukje milieuvriendelijker wordt.

Zonnepanelen Nijmegen

Kies voor kwaliteit

Als u voor Natuma kiest, kiest u voor de beste kwaliteit. We bieden panelen met een garantie tot maar liefst 25 jaar! U investeert veel geld in de zonnepanelen maar uw investering verdient u al binnen 5 a 6 jaar terug.

Bovendien zodra de zonnepanelen meer energie opleveren dan u verbruikt , kunt u dit overschot verkopen aan een energieleverancier! Dat levert zelfs geld op!

Nijmegen als ”Zonnestad”

Wanneer u zonnepanelen plaatst in Nijmegen, ontvangt u subsidie van de gemeente. De stimulering voor het plaatsen van zonnepanelen past in de ambitie van Nijmegen om ”Zonnestad” te worden. Er wordt een derde van de kosten vergoed met een maximum van €500,-. Dan wordt het helemaal interessant om zonnepanelen op uw dak te plaatsen.

Wilt u graag meer informatie over zonnepanelen plaatsen bij u in Nijmegen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bekijk hier een van onze referenties in nijmegen