Zonnepanelen Neede

Goede kwaliteit

Zonnepanelen laten installeren bij u in Neede? De zonnepanelen van Natuma zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het gehele assortiment is TUV-gekeurd en heeft een CE keurmerk.

Deze kwaliteit zorgt voor meer rendement! Wanneer u zonnepanelen van Natuma laat installeren is het rendement op uw stroomopwekking hoger dan de rente die u krijgt van de bank. De investering verdient zich in 6 jaar al terug. Zo bent u jaren verzekerd van ”gratis” stroom in Neede.

Gemeente Berkelland/Neede support zonnepanelen!

De gemeente Berkelland/Neede biedt enkele mogelijkheden om de kosten te drukken voor het plaatsen van zonnepanelen. Door een aanvraag te doen kan Neede een stimuleringsmaatregel afgeven zodat het voor u gemakkelijker is om energiebesparende maatregelen te treffen zoals zonnepanelen.

Onderhoud en controle

Zonnepanelen worden niet snel vuil, maar toch is het verstandig om naar verloop van tijd de panelen te reinigen en te controleren. Als de zonnepanelen vuil of beschadigd zijn zal de energieopbrengst afnemen. Het verlies kan oplopen tot 25% of soms zelfs nog meer.

U kan de zonnepanelen zelf reinigen met een zachte borstel maar durft u niet het dak op of bent u niet in de gelegenheid? Natuma kan het onderhoud van u overnemen. Regelmatig zijn we werkzaam in de omgeving Neede.

Zonnepanelen op dak van huis in Bergen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!