Zonnepanelen kopen

Natuma biedt zonnepanelen van goede kwaliteit. Hierdoor krijgt u het maximale rendement, omdat de zonnepanelen onder andere weinig onderhoud nodig hebben. Door de goede kwaliteit is de levensduur van een zonnepaneel ook veel langer dan de terugverdientijd. Onze zonnepanelen voldoen aan strenge kwaliteitseisen, ze zijn TUV en ISO gecertificeerd en ze kunnen tot 25 jaar meegaan! Heeft u hier meer vragen over? Neem dan contact met ons op en onze professionele adviseurs geven u passend advies.

Prijzen

Natuma biedt drie standaardpakketten aan zonnepanelen. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen met uw wensen en keuzes. De prijzen zijn exclusief BTW, maar deze geven wij u terug na aanschaf van onze zonnepanelen. Alle pakketten zijn inclusief Sunny portal voor het monitoren.

Starterspakket – 12 zonnepanelen

ET Solar 3060 Wp,

SMA omvormer SB2.5-1VL-40

€4200,-

Middel pakket – 15 zonnepanelen

ET-solar 3825 Wp,

SMA omvormer 3600tl-21

€4700,-

Groot pakket – 20 zonnepanelen

ET solar 5100 Wp,

SMA omvormer 4000tl-21

€5700,-

De prijs van bovenstaande zonnepanelen zijn gebaseerd op een standaard schuine dakmontage. Voor andere daktypen kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Voordelen zonnepanelen

Voor bedrijven zijn er diverse belastingvoordelen en bieden diverse gemeentes subsidies voor zonnepanelen. De plaatselijke ondernemers mogen hier dan gebruik van maken. Voor particulieren is nog niet bekend of er in 2015 een subsidie komt, maar een ander voordeel van onze service is dat wij zorgen voor de teruggave van de BTW. Dit doen wij voor particulieren die na 1 april 2013 een zonnepaneleninstallatie hebben aangeschaft.

Onze zonnepanelen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ze zijn allemaal TUV en ISO gecertificeerd en onze adviseurs en monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in zonne-energie. Dit heeft als voordeel dat de panelen weinig onderhoud nodig hebben en u hierop kosten bespaard. Tot slot wekken de zonnepanelen zelf stroom op, wat goedkoper is en het is beter voor het milieu.