Zonnepanelen kopen

Bij Natuma bent u aan het juiste adres als u zonnepanelen wilt kopen. Al onze zonnepanelen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Alle hebben een CE keurmerk en zijn TUV gekeurd.

Natuma biedt u drie verschillende pakketten aan zonnepanelen.

Starterpakket – 12 zonnepanelen

ET Solar 3060 Wp,

SMA omvormer SB2.5-1VL-40

€ 4200,-

Middel pakket – 15 zonnepanelen

ET-solar 3825 Wp,

SMA omvormer 3600tl-21

€4700,-

Groot pakket -20 zonnepanelen

ET solar 5100 Wp,

SMA omvormer 4000tl-21

€5700,-

Graag komen wij naar u toe om de mogelijkheden te bespreken en samen met u te kijken welk pakket het beste bij u past. Na afloop van ons gratis en vrijblijvend advies gesprek ontvangt u een exacte berekening op maat van uw rendement. Zo kunt u direct zien hoeveel u gaat besparen met zonnepanelen.

Inzicht in uw zonne-installatie

Als u te allen tijde inzicht wilt hebben in uw zonne-installatie dan kunt u bij Natuma kiezen voor een Siebert display. Deze Siebert display is geheel op maat gemaakt en geeft u exact inzicht van alle opbrengsten van uw zonnepanelen.

De Siebert displays zijn gebaseerd op innovatieve technologie en speciaal ontwikkeld voor zonne-installaties. De displays zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Er wordt gebruik gemaakt van LED- verlichting waardoor de displays goed te lezen zijn door het heldere licht.

Het is mogelijk om de display te personaliseren met een leuke achtergrond of bedrijfslogo.

Wilt u graag zonnecellen kopen maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op en wij adviseren u graag. Ons vrijblijvend adviesgesprek is geheel gratis.