Zonnepanelen in Gemert

Kwaliteit zonnepanelen Gemert

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Gemert? Natuma biedt zonnepanelen van goede kwaliteit. Alle zonnepanelen zijn TUV en ISO gecertificeerd en ze dragen een CE keurmerk. Wanneer wij bij u thuis de zonnepanelen komen installeren worden deze door onze vakkundige installatiemonteurs gecontroleerd. Onze monteurs en adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in zonne-energie.

Subsidiemogelijkheden Gemert

De subsidiemogelijkheden voor zonnepanelen in Gemert is sinds augustus 2013 op geraakt. Het is nog niet bekend of er in 2015 subsidiemogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Gemert. Echter krijgt u wel uw BTW kosten terug bij Natuma wanneer u bij ons uw zonnepanelen koopt. De BTW die u van ons terug krijgt levert in sommige gevallen meer voordeel op dan de subsidie zelf. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Zonnepanelen van Natuma

Weet u niet hoeveel en welke zonnepanelen u wilt aanschaffen? U kunt ons altijd vragen om advies en hulp bij uw juiste keuze. Wij bieden zwarte monokristallijne panelen en zilveren polykristallijne zonnepanelen in Gemert. Als u een dak heeft waarbij de zonnepanelen direct zichtbaar zijn, dan wordt er vaak gekozen voor de zwarte zonnepanelen. Deze vinden onze klanten het mooiste. Onze zonnepanelen zijn geschikt voor verschillende daken, ook voor een plat dak. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.