Zonnepanelen Bergen

Veel besparen op uw energierekening? Laat dan zonnepanelen installeren door Natuma. Natuma plaatst zonnepanelen van hoge kwaliteit graag bij u thuis in Bergen. Onze zonnepanelen zijn voor alle soorten daken geschikt en zijn beschikbaar in 2 soorten. Vaak kiest men voor mono-kristallijne panelen maar er zijn ook poly-kristalijne panelen. Mocht u er niet uitkomen welk u moet kiezen, dan komt Natuma naar Bergen om alles met u te bespreken.

Duurzaam leven in Bergen

Wilt u gemeente Bergen graag helpen om schoner,groener en milieuvriendelijker te worden? Laat zonnepanelen plaatsen op uw dak. Wanner u de gemeente helpt, biedt men een duurzaamheidslening aan!

Het is mogelijk om al inwoner van Bergen een goedkope lening af te sluiten om uw zonnepanelen te bekostigen. De lening is tegen een vaste lage rente, deze ligt lager dan het vaste markttarief. Als particulier kunt u lenen tot een bedrag van maximaal € 15.000,- lenen. Voor meer informatie kijk op de website van gemeente Bergen.

Zonnepanelen op dak van huis in Bergen.

Overstappen op zonnepanelen

Wanneer u tot aanschaf over wilt gaan, komen onze specialisten zo snel mogelijk bij u langs in Bergen. Daarna worden de zonnepanelen spoedig geïnstalleerd, meestal is de klus in één dag voltooid!

Wilt u een afspraak maken of wilt u graag advies over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze referenties in Bergen