Zonnepanelen Asten

Bespaar op uw maandelijkse energiekosten

Met de zonnepanelen van Natuma bespaart u direct geld op uw maandlasten. Doordat de terugverdientijd veel korter is dan de levensduur van de zonnepanelen, is het een goede investering.

Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Ook hebben ze een positief effect op de waarde van uw woning of bedrijfspand in Asten.

IMG_7068

Subsidie van gemeente Asten

Op dit moment is er geen mogelijkheid om subsidie aan te vragen bij gemeente Asten. Graag wil Natuma u tegemoet komen bij de aanschaf van zonnepanelen. Wij bieden u de BTW terug. Voor bedrijven en instellingen is er in 2015 een SDE+subsidieregeling beschikbaar gesteld. Klik hier voor meer informatie.

Een schoner milieu

Wilt u ook graag bijdrage leveren aan een schoner milieu? Kies dan voor zonnepanelen. Het biedt naast een schoner milieu ook een lagere energierekening, u bent onafhankelijker en het verhoogt de waarde van uw huis in Asten.

Natuma komt graag bij u langs in Asten om alles voor u alles te gaan bespreken en bekijken. Wilt u liever eerst informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst.