Lange golf

Overweegt u een infrarood straler aan te schaffen? Natuma levert zowel korte golf stralers als stralers met een lange golf. Een infrarood straler met een lange golf is ideaal voor thuisgebruik en wanneer u graag wat bespaart op uw energiegebruik. Daarnaast vinden ook steeds meer winkels en horeca bedrijven zich in infrarood stralers met lange golf. Het is een enorm efficiënte vorm van verwarming. En: 0% brandgevaar gegarandeerd.

Heerlijk voor binnen

Wanneer een infrarood straler met lange golf? De lange golf infraroodpanelen zijn ideaal wanneer u iets gecontroleerd wilt verwarmen. Bijvoorbeeld woningen, kantoren, winkels, dierenverblijven of andere afgesloten ruimten. Het opwarmen duurt namelijk iets langer, maar de warmte verspreidt zich over een veel groter oppervlak. Het resulteert in een gelijkmatige, wellness-achtige warmte. Enorm comfortabel dus. Lange golf infrarood stralers zijn o.a. het beste toe te passen in deze situaties:

  • Woningen, hotels en vakantiehuizen
  • Bij renovatieprojecten
  • Ziekenhuizen en rusthuizen
  • Spa en wellness-centra
  • Kantoorpanden en winkels
  • Dierenverblijven

infrarood panelen thuis

Gebaseerd op de zon

Hoe infrarood stralers precies werken? Infrarood is een eeuwenoude manier van verwarmen. De zon heeft het namelijk altijd al gedaan op die manier! Via zonnestraling verwarmt de zon niet de lucht, maar alle voorwerpen die de stralen raken. Zo warmen de objecten (of uzelf) op, waarna de warmte doorstroomt naar koudere delen. Hierdoor is er geen tocht, maar toch lekkere warmte. Zo werkt infrarood ook.

Bestel lange golf infrarood stralers

Gaat u voor de lange golf infrarood stralers? Of lijken de korte golf stralers u ook een geschikte optie? Infrarood is altijd goed, maar wanneer u twijfelt over welke straler u nodig gaat hebben, adviseren wij u graag over uw keuze. Hebt u toch al een keuze gemaakt? Neem dan snel contact met ons op. Dan zorgen wij er zo snel mogelijk voor dat u kunt genieten van infraroodwarmte.