Korte golf

Infrarood stralers kopen? Naast lange golf stralers zijn er ook korte golf stralers. Met de infrarood stralers met korte golf van Natuma zijn de najaarsavonden in eens weer een stuk langer en warmer. Korte golf infrarood stralers zijn ideaal voor zowel binnen als buiten gebruik. Dus hebt u een terras te verwarmen voor uw klanten? Of zit u zelf het liefst zoveel dagen mogelijk buiten in uw tuin? Dan zijn de korte golf stralers de oplossing.

Korte golf: ideaal voor buiten

Het voordeel van deze korte golf infrarood stralers? Ze warmen enorm snel op, waardoor de door u te verwarmen ruimte binnen enkele minuten al comfortabel aanvoelt. Daarnaast waait de warmte door de korte golf stralen niet weg, ook buiten niet. Hierdoor is extra verwarming niet nodig en bespaart u fors aan energiekosten.

Twijfelt u tussen de lange golf en korte golf stralers? Natuma raadt voor de volgende toepassingen de korte golf infrarood stralers aan:

  • Terrassen en ander soort buitengebruik
  • Sportcomplexen
  • Kerken & monumenten
  • Droog techniek
  • Bedrijfshallen

infrarood

Infrarood: afgekeken van de zon!

Ga voor de kracht van de natuur. Infrarood is niet voor niets het meest efficiënt: het is gebaseerd op de werking van de zon. Het is de meest oude en natuurlijke vorm van verwarming die er bestaat. De “zonnestralen” van de infrarood verwarmen niet de lucht, maar de voorwerpen waar het op schijnt. Hierdoor zijn het de voorwerpen die warmte uitstralen en wordt de lucht ook veel minder snel droog.

Bestel uw korte golf stralers bij Natuma

Korte golf infrarood stralers aanschaffen? Of overweegt u toch nog lange golf stralers? We nodigen u in beide gevallen uit contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder bij uw keuze en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geniet van de warmte van infrarood stralers.