Infrarood verwarming

Vervang uw verwarming, plaats infrarood panelen

infrapower

Uw kamer effectief verwarmen? Zonder al te hoge energiekosten? Overweeg dan infrarood panelen in plaats van uw centrale verwarming. Het creëert een warmte die lijkt op de zon. Natuurlijk, maar zonder UV. Zet uw infrarood verwarming aan, en uw huis is binnen een paar minuten heerlijk warm. Daarnaast is het ook nog eens beter voor uw gezondheid.

Bespaar 400% op uw kosten.

Met de panelen van Natuma bespaart u flink op uw kosten voor gas en elektra.

Verm. In Kw prijs kw Kosten per dag Jaar
Elektrisch 1,66 0,2200 € 1,28 € 232,28
Gas 1,66 0,0624 € 0,36 € 65,93
Standaard panelen 0,49 0,2200 € 0,38 € 68,32
Premium panelen 0,33 0,2200 € 0,25 € 45,55

 

Warme en gezonde verwarming

Hoe dat kan? De infrarood verwarming zet geen lucht in beweging. Hierdoor warmt de lucht die er al is op, in plaats van dat de koude lucht weggeduwd wordt. Door deze manier van verwarmen blijft tocht uit, wat verkoudheid voorkomt. Daarnaast is infrarood ook nog eens goed voor uw bloedcirculatie. U hebt het niet alleen warmer, u voelt zich direct beter.

Infraroodpanelen zijn voor elk interieur

De infrarood panelen zijn voorzien van speciale ophangbeugels. Deze beugels geven de mogelijkheid uw paneel op te hangen aan zowel de muur, als het plafond. Daarnaast zijn er ook aluminium poten verkrijgbaar om het paneel op de grond te plaatsen. Zo kiest u zelf welk deel van de kamer het paneel als eerste verwarmt wanneer u het koud krijgt. De opties geven een mooie mogelijkheid de paneel in het interieur te integreren.

infrarood verwarming

Infrarood panelen: niet alleen voor in de sauna

Infrarood panelen zijn al jaren in gebruik als verwarming. U ziet ze vooral in sauna’s en magazijnen. Maar omdat de panelen zo mooi te integreren zijn, zijn ze ook ideaal voor in de huiskamer, of op kantoor. U bespaart er namelijk veel kosten mee. 98% van het vermogen wordt rechtstreeks gebruikt om de ruimte te verwarmen (40-65 watt per m2.100% PE norm, TUV en CE gekeurd). Het rendement van infrarood panelen is veel beter dan die van de traditionele verwarming. Benieuwd naar wat u bespaart met infrarood verwarming? Bereken het in de calculator en ontdek het verschil.

De voordelen op een rijtje
  • Veilig
  • Energie zuinig
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geen CO uitstoot
  • Geen lucht circulatie
  • Goed voor bloed circulatie
  • Lage kostprijs
  • Gemakkelijk te installeren
Ga voor voordelige verwarming

Direct infrarood panelen ter vervanging van uw verwarming laten installeren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en kijken we naar de meest optimale plaatsing van de panelen. Nog vragen over de infrarood zonnepanelen en de toepassing ervan? Neem ook dan contact met ons op.

Overweegt u een infrarood straler aan te schaffen? Natuma levert zowel korte golf stralers als stralers met een lange golf.